-->

ada orang baca bebelan CRS larh

TOLONG PAHAM KENAPA BELOG SAYA MACAM NEYH

Weyh , sat .. sebelum ampa yang mana da masuk kat CRSMEMBEBEL.BLOGSPOT.COM neyh ..ampa kena baca neyh dulu OKE .. blOg crs memang macam neyh ... banyak kisah yang meqapu sket .. If ampa nak kata "tah apa apa punya blOg " ikOt suka haty aku larh ..emel aku , paswOrd aku , page aku , bband aku , yang unline aku , yang membebel pun aku ..sO ampa tOk sah dOk mengata .. tapy buat masa skunx tada lagy yang kata .. puji ada larh .. mekasehh ... :) ,

ADE LAGI NEYH ...KLIK LARH ...

WELCOME ..CRS DIESEL PUNYA BLOG ..TAKEN BY MUHAMMAD FAIES ..

Wednesday, 7 September 2011

KAMI DA SINGLE .??

Hukhukhukk ...(nanges tak kuaq air mata ) ...muahahha ... SINGLE .?? lOl ..dOk elOk elOk bOle SINGLE .. pe ke hal .? HAHAH .. Layan jer apa yang ada dbwah ini Oke .!

FAIES PROFILE
CRS DIESEL PROFILE
Single larh sangat ... tetibe hp bunyik ...ade text dari kesayangan :) .. Waaaa... Rindu sayang ... Crs pun rply Rindu abang jugakkk ... AHAHH .... pepaham larh .. SINGLE KAT FESBUK SAHAJA .. and sesapa jangan dOk cuba gOda FAIES OKE .. aku bOh siku sat gy .. HAHAHAH !! .. Lebius .!