-->

ada orang baca bebelan CRS larh

TOLONG PAHAM KENAPA BELOG SAYA MACAM NEYH

Weyh , sat .. sebelum ampa yang mana da masuk kat CRSMEMBEBEL.BLOGSPOT.COM neyh ..ampa kena baca neyh dulu OKE .. blOg crs memang macam neyh ... banyak kisah yang meqapu sket .. If ampa nak kata "tah apa apa punya blOg " ikOt suka haty aku larh ..emel aku , paswOrd aku , page aku , bband aku , yang unline aku , yang membebel pun aku ..sO ampa tOk sah dOk mengata .. tapy buat masa skunx tada lagy yang kata .. puji ada larh .. mekasehh ... :) ,

ADE LAGI NEYH ...KLIK LARH ...

WELCOME ..CRS DIESEL PUNYA BLOG ..TAKEN BY MUHAMMAD FAIES ..

Saturday, 30 July 2011

:: eerrgghh , MACAM BOYA :: ....

:: eeerrgghhhh .....MACAM BOYA BETUI ..!!!!! ...

:: MAlam neyhh ase macam bOya , nak makan orang saJa .... eergghhh ...TENSION .!!!!!

:: MR.F.A merajuk ::

:: OOuuhhh man .....MR.F.A merajuk .??? mcm mana nak pujuk eyhhhh ..!!! sOoee sangat ..... pLezz 4give eyhh .... text i pun dyer ta rply ... rindu dOuhhh ....!! ummmm .. !!




















Friday, 29 July 2011

::: Melawat Kubur Nenek ::

:: rindu giler kat arwah nenek aku ... da 4 tahun da dyer pegy tinggalkan aku .... errgghh ...asa baru smlm jer aku tdO sebelah dyer smlm maen rambut putih nye e2 .....  bile malam jer dyer kena ade sebelah aku...if dyer ta de ..aku ta leyh tdO ..!! aku suke gler maen rmbut putih nye e2 sbb wangiee .!! heeee ..!! tapy skunx dyer da ta de ..sedeyhhh kOt ..!! tahh tbe tbe smlm JUMAAT ... 29 JULAI 2011 ...aku bngun tringat kat dyer ... da lama kot aku ta pegy ziarah kubur dyer ...mase aku da smpy kubur ...aku bagy salam kat smue pnghuni kubur ..tbe tbe aku jadi KETAQ .... pipi basah kene air mate .... eerrgghh..! aku nangesss .!! aku tbayang mase nenek d kbumikan .!! aku cerite sedikit sbnyk tntg aku dpt keje baru sebagai Pelukis Pelan ... yang sebenarnye ... Nenek nak aku jady Jururawat ... tapi ape kan daya .... ummm.... aku janji bile aku da masyuk siket aku nak bina uma owang tua tua .... aku suke n syg warga emas ..!! One day , aku pegi sunway ... aku 6pak sebrang jalan sana ..nenek tuhhh jalan tenga pnas ... Ciannn sangt ..... aku tringt nenek aku ...... tahun neyhhh da 5 tahun da aku beraya tanpe nenek ...... ingt dulu pagy raya nenek kejutkan aku , n mandy kan aku sunat hari raya .... maluuu sangat ... heeeee .!!! Opsss ..!! mase tuh aku 16 tahun .. tapy aku mseh d anggp budak bdak .!! heeee ..!! bile pegy sOlat raye plakkk ...aku duk saf palinx depannn ..!! heeee .... n balik sOlat raya nenek pakaikan aku gelang emas , subang..rantaii ..!! sukeeee ..!!! tapy skunx ta de spe nak pkaikan lagy ...!!! ???? ....rindu gilerrr ....!!


:: pegy kubur letak bunga yang nenek tanam belakang uma ...!!

:: PENGAKUAN PERTAMA ::

:: tahukah anda , yang CRS seOwang yang pelix..! HAHA !. mengapa .???? sebab bila anda dengr CRS bersin .! msty anda akan uat muka sepOsen anda yang cOmel e2 .!! yer .!! CRS bersin mcm kucinx maaa .~~! aiiyakkk .! mcm ner eyhh nak gtaw bersin cam kucinx neyh ..!  if ta caya tapa , t jumpa ...if masa tuh anda uat CRS bersin ...msty anda gelax smpy gulix gulix ats tar .!!! Ceiittt....



* cara aku bersin , lebeh kurang cam neyhh larhhh ...!! cuma bunyii nyer seperti gamba rajah di bawah .....





GAMBAR RAJAH 1.001










GAMBAR RAJAH 1.002 ( garang ngat aiihh kucinx neyhh , ngahhh sedut nfs nk kua kan )



:: sO sampy di sini saja bebelan CRS oke .!! CRS maw blex uma ...penat seharian keje ..!! jumpa esOk ngn bebelan laen pulOk .!!! nitez .!!! 

:: CRS dapat keje .!! ::

: wHatt .?? CRS dapat keje .??? Waaa .!! tahniahhh .~~!! sangat ta sangka .!! :) ... keje ape eyhh .?? pELUkis PELAN larhh .!! uhhh .... sangat ta sabaq .... intview hari isnin neyhh ..!! tapy awad CRS  da ketaq .!!! ce sabaq ..!!! mooD hppy ......


:: bila aku terBACA belOq sumOne .~

:: dan bila aku terbaca beloq gurlz nehh , ase besalah plakkk . aku mnyukaii Owang yang dyer suka ..~~!! patut ke ..?? aku blahhh jer dari hidup MR.F.A ??? , uhhhh nooO .!! cam ner , cam ner .?? ~~! tell me tell me .!! aku baca belOq dyer .! dyer sayangkan MR.F.A lagy larhhh .! tapy MR.F.A maseh sayang kan dyer lagy ke .??? HARUS KE .??? !! apa yang HARUS .? Harus belahhh ,!!! OOuuhh mann .!! baru jer nak merasaii CINTA blex .!! Aiyyaakkk ....!! pk pk pk ...!!! .....

Thursday, 28 July 2011

:: MR .F.A ::

:: Jatuh Cinta Lagy , Lagy Lagy aku jatuh CINTA.... yang sebenarnyaaa ...aku syok kat mamat neyhh da lama ...cuma malaz nak shOW ...aku kan ladies ..! uhh ... laz laz ...dyer ade GF .!! EERRGGHH ..!! Busshh >!! kena hempap batu dOuhh ..!! ... nak tawu ta spe ... dyer neyhh hOt ..!! cute .!! tapy dyer nak ke kat aku yang ta lawa nyehhh .!!! ummmm .... tapy skunx dyer da PUTUS ngn awex dyer tuhh ....semalam aku wallinx + inbOxtinx + callinx ngn dyer ..!! Waaa .!! aku dapat ckap ngn MR .F.A .!! whO MR.F.A .??? rahhsiaa ..!! heee .!!..

Aku curi pix nehh kat fb MR.F.A .....if ampa kenaiii , diam sudaaa OKE .!!! ta yahh nak hebOh .! uhh .!!

:: zOo Tepeng ::

video


:: neyh kat zOo tepeng ..!! saja nak test HP XPRIA baru katakan ...hEeeee ..!! :) ....naaiishh ... 

:: lOve HAIWAN ::

:: ....heee ... suke larhhh sangttt .. dlu CRS bapa suka sangat Binatang neyhh ...tapy tahh ler ...jady suka plakkk ...CRS suka ARNAB ...... HEEee ...cOmel bangett ....tapy CRS ta suka tikus + ular ....GELI ......

CRS nak bela arnab.....tapy mum n dad ta bagy ..tapy ...i dun care ...CRS nak jugakkkk .!!!!









                                    HAIWAN YANG CRS TA SUKA .!!!!!!!!!!!!!!


ta kisah ler , ular getah ke ...ular betOoii ke ...tetap TAK SUKA ..!!! GELIII ...!!! ade citer di sebalik ULAR ..... masa CRS pctikal kat AHS ARCHITECTURAL dulu..staf kat AHS , suka usik CRS ngn Ular getahhh ...CRS ta bOle ...sebb gelii ....tahhh ler ...dOwang usik smpy nges maaaa ...!!! balik tuhh CRS ngadu kat mak CRS ..mak cakap ..sabaq larhh ..6 bulan ja kan keja kat situ .... T__T ... TA SUKA ...~~~













TIKUS ...mcm cOmel kan ...alallalal ...sangatt cOmel ...tapi CRS geliii ..! OKE ...ade citer jugakkk d sblik TIKUS neyhh .... 1 night CRS besama shada ... gy pasar malam ...tibe tibe ....tikus lalu ....apa lagy CRS menjerit...eerrgghh ....sangat maluu ...padahalll bukan tikus betul punn .... T___T .... wlpun cOmel CRS tak suka ... sOoee dear ....

:: saya mas!h baru d!s!n! ::

:: halurr ....CRS di sini , apa CRS buat d sni .????...ikOt suka haty CRS lOl ....sebenarnya ....CRS jelez maaa...tengOk shada dOk mengupdatekan belOg dyer ...yang sebenarnya jugakkk ...ini belOq CRS yang ke3 ....wAaaa..b4 neyhh CRS da punya belOq maaa...cuma ta xtif jer .. :) ..... sO CRS kenalkan diri yang ta seberapa neyhh dlu eyhhh :) ....

















mengapa nama CRS MEMBEBEL ????..........



mewakili CIK



mewakili RIENA




 mewakili SABRI



..... MEMBEBEL pulakkk ....sebb bf CRS cakap CRS suka MEMBEBEL... :) ...