-->

ada orang baca bebelan CRS larh

TOLONG PAHAM KENAPA BELOG SAYA MACAM NEYH

Weyh , sat .. sebelum ampa yang mana da masuk kat CRSMEMBEBEL.BLOGSPOT.COM neyh ..ampa kena baca neyh dulu OKE .. blOg crs memang macam neyh ... banyak kisah yang meqapu sket .. If ampa nak kata "tah apa apa punya blOg " ikOt suka haty aku larh ..emel aku , paswOrd aku , page aku , bband aku , yang unline aku , yang membebel pun aku ..sO ampa tOk sah dOk mengata .. tapy buat masa skunx tada lagy yang kata .. puji ada larh .. mekasehh ... :) ,

ADE LAGI NEYH ...KLIK LARH ...

WELCOME ..CRS DIESEL PUNYA BLOG ..TAKEN BY MUHAMMAD FAIES ..

Friday, 29 July 2011

:: bila aku terBACA belOq sumOne .~

:: dan bila aku terbaca beloq gurlz nehh , ase besalah plakkk . aku mnyukaii Owang yang dyer suka ..~~!! patut ke ..?? aku blahhh jer dari hidup MR.F.A ??? , uhhhh nooO .!! cam ner , cam ner .?? ~~! tell me tell me .!! aku baca belOq dyer .! dyer sayangkan MR.F.A lagy larhhh .! tapy MR.F.A maseh sayang kan dyer lagy ke .??? HARUS KE .??? !! apa yang HARUS .? Harus belahhh ,!!! OOuuhh mann .!! baru jer nak merasaii CINTA blex .!! Aiyyaakkk ....!! pk pk pk ...!!! .....