-->

ada orang baca bebelan CRS larh

TOLONG PAHAM KENAPA BELOG SAYA MACAM NEYH

Weyh , sat .. sebelum ampa yang mana da masuk kat CRSMEMBEBEL.BLOGSPOT.COM neyh ..ampa kena baca neyh dulu OKE .. blOg crs memang macam neyh ... banyak kisah yang meqapu sket .. If ampa nak kata "tah apa apa punya blOg " ikOt suka haty aku larh ..emel aku , paswOrd aku , page aku , bband aku , yang unline aku , yang membebel pun aku ..sO ampa tOk sah dOk mengata .. tapy buat masa skunx tada lagy yang kata .. puji ada larh .. mekasehh ... :) ,

ADE LAGI NEYH ...KLIK LARH ...

WELCOME ..CRS DIESEL PUNYA BLOG ..TAKEN BY MUHAMMAD FAIES ..

Thursday, 29 September 2011

Friend Muka Buku

Assalamualaikum ... heyh all ... today kan ...
mood Crs tak bape nak cantik lah ... tah lah ...
ada orang curikk duit Crs .. kesiankan ..
dah lah tak dapat gaji lagi ... sangat sedih ...
umm .. Oke .. mari kita lupa kan kesedihan ...
Hari ini Crs nak share ngn hampa ... umm ..
nak share pasal .? sebenarnyakan ..
benda neyh dah lama Crs nak update pasal friend Crs kat Fesbuk tuh ...
tapi faham saja lah .. masa tak dak ..
lagi pun susah nak dapat kebenaran mereka ..
sO hari ini ... Crs akan share ..
bila Crs unline Fesbuk .. profile yang Crs akan terjah ialah ....


Azuan Zameer



Haa ... ada yang kenal ka nama neyh .?
if tade tak pa lah ... kalau Crs unline ...
lepas habes Crs reply comen kat wall Crs ..
Crs akan terjah wall Azuan Zameer ..
kenapa eh Crs suka wall dyer .. sebab ..
dyer selalu update status yang bukan bukan ...
kalau baca tuh mesty akan gelak sorang sorang ..
and orang selalu post kat wall dyer ... kelakar lah ..
Crs suke sangat wall dyer .. heee ...
Crs tak pernah pun chatinx ngn dyer .. wall pun merapu jer ..
 bile ampa sedeyh ... try p wall dyer ... baca status diva tuh ..
mesty ampa gelak ... sangat kelakar ...
maaf Crs tak dapat nak bagi link Fb dyer ...
sebab Crs tak minx izin dyer pun .. sO ...
nak kenal ngn dyer ... nanti lah Crs bagi link oke :)....


Chika Miro Nakamichi



Ha ... Ini lagi sorang ... dulu tak pernah tego sapa pun ngn
Chika neyh ..sebabnya ingatan Gay ..
Oopss .. maaf Chika ..
serius I ingat kan U gay .. but One day ..
 Crs terbukak wall dyer ..
Lahh .. bukan Gay larh ..
ada relationship rupanya .. heee .. ngn spe .?
Chenta Naima ... awex Chika larh ..
comel awex Chika ..
 sesuai ngn Chika yang hensem tuh ...
nak tahu kenapa Crs suka pergi profile Chika .?
sebab nya ... Crs suke Like status Chika n Pix dyer ...
pix dyer semua semad semad ...
Orang kalau dah hensem pakai apa pun hensem kan ...
Chika neyh romantika taw dakk ... tengok kat wall gf dyer ...
post lagu jiwang ..ayat cinta .. Waaa ... sangat sweet ... heee ...
bez kan jadi Naima ... heee :) ..Oke ..
nak kenal ngn Chika tak payah nak post kat wall dyer ..
sebab dyer tak bukak wall dyer tuk public .. hanya komen status ...
yang penting beliau tak sombong ... nampak je sombong ....
bila da kenal rasanya bole jadi kawan kot .. bole ke Chika ...
HAHAH ... nak kenal ? Oke nah link dyer ...
bOle le bagi sebab Crs da dapat kebenaran dari Chika ... 


Muhammad Faies

Hee .. macam kenai ja nama tuh .? kan kan kan ...
ada yang tak kenai .? adOoii .. mai nak kenaikan ...
Muhammad Faies neyh lah kesayangan Crs ... heee ...
profile dyer tak di kecualikan Crs bukak oke .. sebab .?
mana taw kot ada perempuan mana mana .. mai post cinta cintun kat dya .?
 Ha ... maw Crs tak naek angin ...
 memang kena tea larh jawabnya ...
heee ... Crs suke bukak profile dyer kerana ..
dyer update status bukan kutuk orang or kisah hati dyer ..
dyer selalu post mukadimah ... dyer neyh suka membaca blog orang ...
 yang berkisar kematian ..kehidupan ..dan lain lain .. jadi bila dyer da baca ...
dyer akan post ...so tak payah larh Crs nak mencari .. pergi je kat wall dyer ...
then baca ... heee ...sememangnyer dyer bukan mat bunga
or jiwang mcm Chika tady oke ...
dyer nyeh hati batu sikit .  hanya orang yang tak
memahami je yang kenal dyer ...
saya kenal sayang saya .. kan abang ... heeee :) ...

Orang yang suke LIKE Status Crs ...

dah lama Crs nak senarai mereka yang neyh .. bukan apa ..
Crs hargai mereka ... setiap kali update status mesty depa neyh ada ..
kiranya mereka hargai friend mereka .. walaupun tak ada yang tak pernah
 Crs tegur tapy depa ada jugakkan Like ... heee .. besa larh orang tak sepoFular seperti
  AZUAN ZAMEER , CHIKA , MUHAMMAD FAIES ... neyh .. heee 
.
.
.
.
.
.
buad masa sekarang nama meraka yang akan Crs senarai ... meyh bawah nak kenai kan ... weeee .!!!


Chika Miro Nakamichi

.
.
.
.



Chika Wif Naima 

.
.
.



Muhammad FaiEs


( add bole , mengedix ngn dyer , aku boh penyepakk )


Muhammad FaiEs

 (bOya saya)



KEC IK




ADAM ALEXANDRIA



AIZZ DANISH
MAI CLIK SINI


(MAAF PIX TAK BOLE NAK SHOW SEBAB TAK DAPAT KEBENARAN LAGI )
BISKUT MARIE

BOLE KLIK :)


Orang diatas neyh semua saya sayang ..dan saya hargai mereka :) .....thanx LIKE AND KOMEN :) ..


Tuesday, 27 September 2011

Rindu Saya Dah Terubat #3


tak maw membebel panjang kali neyh ... 
cukup sekadar saya tinggalkan kenangan kat blog saya ini saja ... 
Rindu Dah Terubat ... e2 sahaja terima kasih .... eh eh .. apa ...
 gedix ja kan nak taw pasai pa ... yang sebenarnya ... heeeee....
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.

e2 ja pun ..tak dak apa yang menarik ... saja ja ... HHAHAH ... 
hampa tak taw apa yang Crs rasa ... da berapa minggu tak skypinx .. 
last jumpa masa dyer datang penang ... lepas tuh dyer balik Kampung ...
 tak bole nak nak tengOk .... bila skypinx kali neyh ... 
muka dyer da nampak bulat dah ... dyer da gemOk .. 
cuma Crs jer still kecik .... HAHHAH ... tak pe sihat selalu ... <3 u ... misyhh U ... 

*dyer macam baek kan hari ini ... mungkin dyer ada sumtinx neyh .... 
SNUKER larhh tuh .. Ceitt .!!!!!!

Monday, 26 September 2011

Kisah CRS Rabun

Assalamualaikum ... selamat sejahtera Crs Ucapkan untuk pembaca bebelan kali ini ...
 so hari ini hari isnin kan .. ada cerita best tak yang nak di kongsi bersama .... 
mesti la ada kan ... Kisah kali ini lain sikit sebab ia mengisahkan Rabun .? 
Ye la ... hampa nak gelak ka bila Crs cakap yang Crs da rabun .. 
yer Crs da rabun lah ... hummm .. nak buat macam mana lagikan ... 
macam mana kisah nyer .? jOm ...... ke bawahh ...

Selasa 20 Septermber 2011 ..

* masa tu kan Crs tengah membaca Metro ... masa baca tuh oke lagi .. 
da habis baca Crs pun bangun ... tiba tiba rasa pening semacam ja ... 
ishh ... mengapakah .?? bila tengok orang kat tesco tuh  pasaipa muka depa lain .. 
kabur ... mata da sakit ... p tandas basuh muka ... masih kabur ... 
Crs da ketaq ... call mak and ayah ..depa tak angkat ..
mungkin sibuk ... Crs lagi ketaq ... Crs pun p la Fokus Point ...
 p sana chek ... Orang tuh cakap ... "Lu rabun Jauh neyh , Silau ... 
suda teruk maa ..." HA .?? biaq betOi ini Olang manyak mOhOng paaa .... 
Crs call mak and ayah lagi .... Ayah angkat .. Crs bagitau ayah ... 
sambil nanges .. Crs nages taw dakk .. macam budak budak ... 
orang tengok mampOihh p ... balik uma tak maw buat apa dahh ...
 tak sangka saya da rabun ..esoknya ... demam..sakit kepala ....
mak bawak p buat cermin mata... da p buat ..
 hari Ahad baru p amek ... da siap .. 
tapy pakai dalam rumah ja ..sebab malu nak keluar rumah ... hahha ....

26 September 2011

 so hari ini pergi kerja ... kena pakai speck ... agak segan ... 
sebab tak biasa .. tambah pulak pakai tudung bawal ...
 ha , tudung bawal .. lama kot tak pakai .. asyik pakai shawl ja ... 
sekali tukaq oke jugak kan ... heee ... semua orang pandang pelik ... 
Crs relex ja ... Ushar pa .. hentOk pala kat tar baru lega ... 
heeee , yang segan tuh ... budak kfc .. kata cikgu tadika .?
 ceitt ... tak patut ... then Crs pun snap pix ... 
orang frist yang Crs send .. tuh si bOya gemOk9 tuh yang tengOk .... 
hahhaha ... then baru lah hampa ... heeeeee ..... nak tengOk .. oke ..
 tapy simple je ... HAHAH ....





speck neyh ayah yang bayaq  ...harga RM 350 SAHAJA ... 
hahah ... mak ngn ayah gaduh taw dakk ...sebabnya ... 
masa mak nak buat speck hari tuh kena tunggu bebulan ... 
hahah ... mai tang Crs ... hari ini cakap esoknya da p buat ... 
mak jeles larh tuh ... ngeeee ... mekaseh ayahhh ... :) ..

Itu sahaja .... terima kasih kerana sudi membaca .... :) ....

Sunday, 25 September 2011

saya pun tak tahu


Assalamualaikum.... (baek pulak )  kisah yang ingin s
aya kongsi ngn hampa semua hari ini ialah .... CINTA SEJENIS ,? Oouuh ... 
apa yang di maksudkan dengan cinta sejenis neyh .. Oke .. cinta sejenis neyh macam .. 
Laki Cinta Laki .. Pompuan cinta pOmpuan ... sepatutnya . Laki cinta pOmpuan .. 
yang pOmpuan pun cinta laki .. tapy yang neyh sOngsang sket ... 
macam baby di lahirkan sOngsang .?? saya ada kawan ngn One pompuan 
neyh tapy cara dyer macam laki ... rasa nya larh kan .. kalau jadi perempuan mesty comel ... 
saya da cuba nasihat ... ubah larh jadi perempuan kan .. tapy saya tak maw cakap banyak ..
 lagipun baru kenal kan .. sat gy dya kata pa pulak ..semalam dya gaduh ngn cikaro dya ...
 mengamuk sakan kat tescO tuh ..saya tengok pun dah kesian .. mak cik kat situ da nasihat dah .. 
tapy dya tetap nak kat perempuan tuh ... cikarO tuh dah nak kawin  ngn sorang mamat neyh ..sO lesbian neyh agak kecewalarh ... lesbian neyh punya sayang mati kat cikarO neyh .. 
tapy pa cikarO buad kat lesbian tuh .. seksa je perasaan lesbian tuh kan ..
 saya kesian tapy .... uhhhh ... cikarO tuh cantik jugakk larh ... 
mana da perempuan yang cantik nak kawin ngn lesbian .?? 
hang bercinta bertahun lamanya pun tak bole sampy kemana pun ... 
cikarO tuh nak ada laki nak ada anak .. if dya bercinta ngn lesbian 
dya tak bole dapat semua tuh.. mesty fmly cikarO tuh tak setuju .. 
silap silap jadi anak dara tua .. ada perempuan cantik nak jadi anak dara tua ... 
malu kOt .. bila jiran mula cakap pasal neyh kan ....  saya rasalah haiwan pun tak cinta sejenis ... 
p sana cari haiwan yang cinta sejenis ... tengok haiwan pun matang dari manusia yang
 banyak ilmu tapy tak reti ...bOngOk ... sOoe oke .. saya bukan nak mengutuk or 
apa .. tapy ini larh kenyataan ..dunia dah nak akhir zaman .. ikut balik zaman nabi Lut A.S ...

## Ubahlah cara hidup ........



Saturday, 24 September 2011

Tersentakk ... sOoee sangat ... T,T



nampak tak .?? apa tuh .... Ha .. cebisan dari blOg adik
 perempuan saya cik shada ... http://lajunyadiamenaip.blogspot.com/...
search her ... tersentak jugakk larh bila saya meembacanya ... T,T... 
rupanya dyer memerlukan saya ... tapy saya agak sibuk dengan kerja ..
 bila balik uma da lewat .. mandy and terus tidur... dulu selalu jugakk lepak 
dalam bilik ..sembang sembang ... gusti and pelbagai ..tapy sejak keja neyh .
 laen dah .. saya tawu adk adk yang laen pun ada merungut kakak depa da laen ..
 bukan laen larh cuma penat sangat ... maafkan saya ... sO esOk saya akan cuba
 menghabiskan masa cuti saya dengan adik adik saya 
hOpe sangat depa happy esOk .... 

Thursday, 22 September 2011

Untuk :: ADLYNIA NAJWA ...

mOninx Nia ...hOpe Nia sihat .. kat sini Crs nak minx maaf .. 
sebab Crs remOve Nia hari tuh ... Nia tahu ke kenapa Crs remOve Nia .?? 
Crs tak tawu Nia tawu ke tak ... Crs baru lepas cakap ngn Faies (lepas cakap ngn faies , 
trOs On lapy and membebel kat Nia ) Heeeee .... Oke .. memang Crs sakit aty ngn Nia ..
 sebab nya Faies larh .. terkantOi ... then tak nak ngaku ...Crs da tahu Nia ada cOntc
 ngn Faies ... ummm .. Ini lebih senang dipanggil CEMBURU ... Oke . sO skunx Nia 
tak payah nak sedeyh sedeyh ...sebab Crs nak Nia jadi kawan Crs .?nak takk .... 
Nia ada gtaw Faies eh pasal Crs remOve Nia ... kan Crs da cakap bila Crs da Oke .. 
Crs akan App ...sO da Oke .. Crs App larh ... Crs tawu Nia selalu baca blOg Crs ...
 and bukak wall Crs .. tetiba hari tuh Nia tak dapat baca kan ... Nia sedeyh eh ... 
Faies da gtaw ... Crs tak marah Nia nak textinx Or callinx Faies ... cuma paham kan ...
 perempuan neyh macam mana .? heeee .... Nia sunyi kan .? If Nia sunyi Crs ade je ...
 maafkan Crs eh ... kebetulan mOod Crs tak berapa nak rancak ..sO tak bOle nak pk .
. gpun Crs tak berapa nak sihat skunx .. hOpe Nia paham ... Crs da inbOx nO Crs kat Nia .
if Nia nak call Or text bOle aje ...anytime .. Oke .. tak payah nak takOt Or malu ..
. memang Crs garang sikit tapy Crs lembut ... marah tuh kejap aje ... bile orang 
da minx maaf Crs da Oke ... Oke sayang ... tc yer ... apa apa cOntc yer .... =)....
Sayang Nia .......





Nia cOmel giteeww ..!! maafkan Crs eh ... T,T.. 
(NIA TERSENARAI DALAM LIST KENALAN PILIHAN CRS YANG KE5 ) ... 
PERGI KE KENALAN PILIHAN ... XD

AKU MERAJUK TAPY AKU RINDU ... T,T

selamat petang semua... Uuwaaa .... (ngah nanges neyh ..).. HA .? kenapa menangis ... sebabnya .?? ada larh ..hari ini satu hari saya tak textinx ngn dyer ....dyer ada send text semalam pukul 1.20 pagi ... 9.23 pagi ... dan 5.07 petang ... tapy saya tak reply pun sebabnya saya MERAJUK ... dengn beliau ... nak taw ka .?? ishhh ... 

SEMALAM 21 SEPTEMBER 2011 ....

petang cam tuh larh dyer text saya .. masa tuh oke lagi .. tetiba . dyer te salah text ke saje nak antar cam tuh saya pun kurang pasti ..dah larh masa tuh tak berapa nak sihat ...tambah ngn text dyer cam tuh lagi larhh saya sakit ... saya ternanges ... da tahan da ... tapy terkeluaq jugakk ... apa bole buad ...T,T dyer rasa sebesalah kot ..then dyer call .. saya da meluat nak pix up .. saya off hampOn tuh .. biaq p .. dyer call dyer yang rugi ..sebab masuk viocemail ..lepas solat tuh ..saya on balik hanpOn tuh ... ada call ... then saya call balik ... dyer cakap saje je abang antar camtuhh .. alarhh nak cover ka hape ... biaqq arhhh ...GERAM giler ....lagikkk sekali ternanges ... T,T pempuan kalau dyer sedeyh hang tahan macam mana pun air mata tuh ... kalau nak jatuh jugakkk .. jatuh larh ia ..? , uhhh .... lepas ternanges tuh tertidO sampy kemalam .. terjaga masa dyer antar text ... text kejap ... then dyer keluar  ... lepas tuh dah tak text daahh ... sampy dyer call saya ... hari ini .... 8.34 malam ... baru dyer call ... agaknya kan .? dyer tahu tak saya merajuk .. yer le .. saya tak reply langsung text dyer ... uhhh ... then semalam dyer ada tanya ada smpy tak mms ... saya cakap tade ...da memang tade ... tapy tady hOtlinx antr text cakap ada mms ..saya pun bukak ler ... tetibe ade neyhh ... ehehhehe ... LIHAT BAWAH NEYHH ... XD ...


ROMANTICA JUGAKK INI ORANG EH .? AHAHHAAH ... 

I LIKE ... HEEE ...

p/s skunx da oke da ... dyer da tpup kan saya ... then nak text larhh ... sebab rindu neyh ... tapy aku MELUAT neyh ... dyer kuaq ngn member ... di ABAIKAN lagi .>!!!!! 



Wednesday, 21 September 2011

Hati Sakit .... T,T



selamat pagi semua ... XD ...semoga hampa semua sihat sejahtera....
gembira disamping orang tersayang ....
sO ape cerita hampa hari ini ..ada yang ponteng kerja ke .?
 ke ada yang ponteng sekolah .?? HAHAH .... sapa yang ponteng tanpa sebab 
tuh tak taw lah ... eh eh .. saya tak pegi keja sebab tak sihat ... uWexx .!! Crs tak sihat larh ... 
Mata da teruk neyhh .. neyh pun membebel sebelah mata kejap bukak kejap katup .. 
HAHHA ... katup .?? ape tuhhh .. pejam larhh ...
 aiiyakkk ..bangun pagi neyh .. da sakit tekak ... 
sakit kepala ... hari ini Crs nak pegi buad speck larhh .. tak tahan .. 
semalam ayah and mak bz ... hehheh ... pelik kan .. Crs pakai speck ... 
whatever ... if hampa nak kata apa pun ... T,T

HATI CRS SAKIT ..!!!!

oOoiitt .... tetiba title hati sakit kenapa .??? bukan mata saja yang 
sakit hati pun turut sakit taw dakk ... tah larhh ... nak stOry banyak 
banyak pun malaz .. bila ingat kang nanges bebagai ... ampa mesty nak taw kan ...
 tak maw aiihhh nak gtaw ampa ...ini sakit bia gua sOrang je yang tahu ... 
smile larh ... dOk tacinx pahal .... hentOk pala 
kat tar baru lega ..!!! ngeee .!!~ ....
 da larh .. tak bole nak membebel lama lama ... mata saket ..
 tunggu ada speck baru rancak sket .. heeeee ..... 

?????????????????????????????????????


P/S: LAGU DARI SITI SARAH ... TACHINX PLAK .. KENA NGN MOOD TACHINX AKU HARI INI ....

P/S : SOOEE ..FRIEND ... ADA FRIEND YANG SAYA REMOVE KAT FB TUH ... SEBAB NYER ... ADA YANG MENYAKITKAN HATI SAYA ...MAAF SANGATT ..... T,T .... TUNGGU SAYA OKE BARU SAYA APP OKE ....! :(


Tuesday, 20 September 2011

ASHRAF MADSONS .....





http://www.facebook.com/virus.ashraf


gud mOninx semua ... heyh heyh heyh .... tOday Crs da membebel pepagy kan ... teka larh ..crs kat mana ... HA ..! Crs kat rumah ler .. eh eh ...tak keje ke ... Crs demam larh ..sO tak g larh ... heeee .... tOday Crs nak membebel pasal friend Crs ... tuh nama dyer kat atas tuh .... ASHRAF ... ada yang kenal tak ... dyer neyh hOt taw dakkk ... smpy ada dua fb gitewww .!! ramai giler gurlz kat wall dyer ... Crs pun ade wallinx ngn dyer .... heeheh ... Ashraf neyh baek Ooo... peramah gitew ... hhehehe ... ada yang jatOh aty tak .. sebab dyer sedang mencari cinta hatinya ... sapa dapat dya memang beruntung larh ... HA .?? kenapa bukan Crs ..?? eh eh ... gilO ka .?? habes si bOya gemOk tuh letak mana .??heheheh .... Crs sayang kat Ashraf taw dakk .. ada satu hari Ashraf remOve Crs frOm list friend dyer ... Crs sedeyh giler ... Crs tak tawu kenapa .... dyer kata Crs tak sayang dyer ... yang sebenarnye ... Crs sayang larhh ... hummm ... dOk esOnyer ..dyer add Crs .. Crs macam tak nak app ... tapy... sebab kawan kan ... Crs app larh .... heheheh ..... ada satu malam dyer nyanyi lagu tuk Crs ... tapy tak ingat plak lagu apa ... dyer minat Faizal Tahir ..hehhehehe ..... sape yang minat or nak kenal dengan lebeh rapat add dyer kat fb oke ... gerenti dyer tak sOmbOnx ...


Monday, 19 September 2011

Pe kes .!!!


penat penat penat ..!!! hari keja macam ni bole sakit jiwa taw dakk ... tensen larh ... gaji tak banyak mana .. nak supOt minyak tOl ... fuhh ... tekejal larh ... macam nak berhenti pun ada .. tapi kesian kat bos pulak ..adOOiiyaiii ... lagu mana neyh ..... ummm .. tengOk larhh ujung bulan neyh kalau tak bOle jugak berhenti je le  kan ..dOk uma lagikk bez ... heee ...

340KM <3 ....

ada yang tanya ... pe kes ngn bOya aku tuh ... ambOoii aiihh ampa ... bukak blOg aku neyh nak taw kisah aku ka kisah bOya aku ... ada yang tanya keadaan faies ... buad apa .?? adOOii ...macam macam larhh ... Oke mai nak gitaw ... faies skunx ada kat kampung dia .. ngah cuti ... ary selasa dya balik kl .. aku ngn dya oke jer ... cuma kekadang tuh ada gadOh sikit ... tpy tak teruk pun ... cakap tuh hang aku ...and bebagai larh... tapy if ada diantara kalian yang dOakan hubungan crs ngn dyer bejalan dengan sempurna .. mekaseh taw ... :) , crs pun doakan hampa .. bagik yang doakan hubungan kami tuh putus kat tOl juru tuh mekaseh larh ... saya tak taw kenapa hampa nak kami putus ...hampa suka ka tengok hubungan orang laen putus .. kenapa ... ada yang nak kat faies ke .? if ada mai cakap kat crs .. crs jenis oke je .. if faies pun suka .. pe crs bole buad kan .?? keputusan faies yang buad .... tapy crs sayang kat dyer ... oke .. macam hampa if sayangkan seseorang ...then ada orang cakap lagu tuh .. apa perasaan ampa ... ak kesah ada yang memuji faies .. hensem .. comel ...kachak ... yang sebenarnyer dyer biasa je ... ada lagik hensem dari dyer ... bukan apa .. ramai sangat cakap cam tuh ... bukan crs nk bangga ke hape .. tapy agak agak le nak memuji kan ... if ampa kata at kengkawan hampa tuh laen larh .. neyh mai habaq macam hampa nak giler at dyer ... jaga sama hati crs neyh .. crs gtaw faies hal neyh ... dyer pun tak tawu nak cakap apa ... One mOre ..nak tanya .. salah ke .? if bf/gf unline then cOmen sesame .?? salah ke ..?? bagi crs tak salah kOt ... bia je le nak cOmen cinta ke ..e2 hak masing masing ... kenpa perlu ada rasa jelez .. biasa larhh ... skunx ..crs ngn faies da jarang nak cOmen kat fb sbb faies ada baca status gurlz neyh kat fb dyer ... buad status bf/gf yang cOmen ... adOoii ... jelez ke .. sbb bf awakk tak unline ... tah ler ... crs da malaz larh .. ikut larh ... tapy crs ada baca blog sorang gurlz neyh .. dyer pun update sal bf dyer ... ummm .. ikut larh ...bagi crs tak salah if kita update pasal bf/gf kite kat blog mahupun fb ... e2 acc kita ... is tak suka bole remOve .. senang kan .! ummm ... k larh ... crs nak mandi then tdO ... crs tak taw mna faies pegi ... ngn kawan dyer kOt . if antar text pun bukan rply .. da paham da ... heee ... sO gud nitez ...

Thursday, 15 September 2011

Tragedi Langkawi .. T,T










Hampa rasa aku nak citer aper ?? HAHHA .. tah apa apa kan aku neyh .. update pasal gambar diatas neyh .. Ha , hampa tak taw ... neyh larhh tempat aku lemas ... Uhhh ... benda benda yang pahit berlaku tanggal 23 April 2011 .. baru je kejadian neyh taw dakk .. Langkawi ... aku da trauma nak pegikk Langkawi and tempat yang ada laut neyh ...Pulau Pinang pun laut jugak tapy maksud aku nak pegikk dekat aku takut ... bunyik Ombak tuh yang aku takOt and aku akan teringat kejadian yang amat pahit .... 3 kali aku lemas ... masa frist tuh aku sedar lagikk ... yang second time aku oke lagik , budak claz yang selamatkan aku tuh da warning da jangan mandy tengah tengah .. dyer cakap aku neyh pendek and sebagai ..sO aku pun pegikk ler mandy kat tempat budak budakk ..ceiit ... tak patut .. tah macam mana .. aku bOle terlepas dekat tengah lau sane tuh .. aku pun heran .. gile kOt ... bile aku pusing belakang ..tengOk Ombak tuh betul betul atas kepala .. Dushh ... eerrgghh .!!! Lemas again .. then aku tak sedaq ... dOrang bawak gy hOspital .. dari cerita yang aku dengar masa nak bawak aku g hOspital .. aku da macam nazak da .. adOoii ... syukur Tuhan sayangkan aku lagikk kan .. kalaw tak .. tade nye hampa nak bace bebelan aku neyh ... :) smile ... ! kalaw tidak aku kena stay dekat hOspital tuh .. tapy aku tanak ... sO aku pun balik hOmestay tuh .. dOk sensOrang dalam bilik ... member semue tade ..dOrang ade kat dewan sana tuh .. buad keje .. begilir gilir dOrang datang tngOk aku .. takOt sumtinx hpend kan .. mne tahu ...

KeesOkan .. paking baju balik penang ... Cerita dalam bas dalam pukul 9.00 lebeh cam tuh larhh ... Oke .. time tuh au dOk rancak textinx .. tetibe .. aku ase ngntOk giler plus saket dada ... then aku cakap kat akak fida ... aku nak tdO ..! tetibe *mengiku cerita yang mmber gtaw ....Ceritanyer ....... Zasssss .! :p ,
aku meracau ... sebab ade benda tuh ajak aku pegik pantai yang aku lemas tuh ..! aku tendang lec aku and tendang member aku ... dOrang cakap 5 orang yang pegang aku tenangkan aku tapy aku still bOle lawan .. kuatnyer aku kan .. HAHHA :p , ada yang luka kat muka sebab kena cakar ngn aku ... depa pun baca yassin ..keadaan dalam bas masa tuh sunyi jer .. dengar orang baca yassin jekk ... hummm ... lepas tuh (three ) :p ...

Kejadian Di Kolej ........

neyh pulak kisah d kOlej aku .. masa tuh aku pegikk claz petang .. masuk kelas agak lewat .. kelas pukul 2 tapy aku masuk pukul 2.45 cam tuh larhh ... masa tuh claz autOcadd .. mOod nak belajaq agak kureng larhh ... tetiba member aku (adex a.k.a Zarif ) dOk usik aku pe tah ... kalaw tidak dyer kacaw aku layan je .. sbab dyer tuh gataii .. HAHAH :p , besa larhh aku kenal dyer dari tadika ... sO tak heran sangat larhh * mengikut cerita lagi dari member ... tetibe aku maki dyer ... tekezut smue orang .. then aku amex beg terOs pegikk tOilet ... budak claz da panik da ..ada yang ikOt aku g tOilet ... panggil panggil aku .. then kene marah ngn aku ..... dOrang panggil Ustazah ... aku blah dari tOilet blOk aku jalan nak balik .. tetibe bOle pengsan dan meracau kat blOk autO ... adOoii .. blOk autO tuh ....da larhh blOk budak laki ... maluuunyerrrr .!! naseb tak ramai ... yang tlOng nyer lec lelaki autO ... lagikkk gua malu :") ...aku tendang lec tuh .. hanya tuhan je tahu keadaan aku ... T,T ....  Lepas tuh dOrang bawak gy masjid ... bile mak aku smpy , mak aku gtaw kat lec yang sebelum neyh aku da pena kena ... blablablablaaa .!! aku pun balik uma .. dapat cuti 1 minggu ...... lepas dari cuti tuh da beruba ape nyer .. aku pun p kOlej balik .... sekali lagikk aku pengsan sebab masa test tuh syOk nyer dOk gayOt atas air cOn .. Fuhh .. ampa bOle bayangkan tak ... benda bOle gayOt tas pOkOk .?? HA .?? !! da bayangkan kan kan ..sO pepaham larhh ... paz tuh .. berubat lagikkk .. da Oke .. cuma skunx aku kena hati hati skit larhh ...sebab benda tuh still ada lagikk .... cuma tak berapa nak kacaw sangat .. malam pun nak kua tak bOle kua sensOrang ... ! ummm ... penat aiihh ... membebel neyh kan ... da larh cukup setakat ini .. nanty ada lagikk stOry gua bebel lagikkkk ....

p/s:: Rindu faies *tetibe ... HAHAHHA .*dyer balik kampung ... sO pepaham larhh aku d abaikan .. T,T ...

Kemas Bilik setelah Sebulan tak kemas




Selamat Petang semue .!! Weee >! tOday Crs tak gy keje ..sebab nyer bukan tak sihat taw .. sebab nyer Crs malaz sangat nak pegy keje .!! bOsan larh .... sO Crs cakap kat bOs Crs nak balik kampung ... HAHAHH ..sO  Crs tak buang mase yang ada untuk tdO + Unline dan yang paling pentinx Crs Kemas Bilik ... dah Sebulan Crs tak kemas Bilik .. HAHAH .. bOle banyangkan tak .?? HAHAH ... bUkan Crs pemalas nak kemas .. cuma masak untuk kemas bilik tade larhh awakkk .. yer larhh .. pagy pegy keje ... balik pun da malam ... mane nak ade mase nak kemas kemas neyhh .. heheheh .... sO dsbb kan Crs cuti gedix ini hari .. Crs kemas Bilikk .. meyh nak shOw sket ... HAHAH .... dOwn...!


:: Kasut Kena simpan dalam bilik .. kalaw letak diluaq uma sure kena curikk ...  :p . 
dalam bilik lebeh selamat ...



:: tOng sampah ini akhirnya ... HAHHAHAH .... 





Beselerak je kan ... tak sempat ... biasalah .. gadis bekerja katakan ... :p .. UUweekkk !!! 



:: Caz lapy + Hp +Usb ... :p .... 

Aktiviti yang sehat ... tanpa kua merayau ... HAHAH ... sO ape citer hampa .???

Sunday, 11 September 2011

Last Part :: stOry bOut 340km





11 September 2011 ....

tOday last part bOut 340km kuasa <3 ... Oke .!! ape eh nak membebel kat hampa yang membaca .?..Bermula disini ....

Pepagy lagikk dah dapat Text frOm my BFF ... dyer kejutkan saya bangun ..saya tak tdOq dari semalam kOt ... tah larh ... dari semalam saya tunggu text and call frOm him... T,T sedeyh kOt .. sebab sebelum neyh tiap tiap malam dyer akan call .. if tak call dyer akan Text .... tapy malam tuh tade , sedeyh siOt ... paz BFF saya amex saya dalam pukul 9 lebeh cam tuh .. bermulalah perjalanan kami .. pepagy agy da merayau ... HAHHA..Biaq p sana (ayat faies ) .. tah apa apa punya ayat ... bbrrr ... Oke ..sampy kat hOme stay depa aku bebelah bagy nak masuk ... malaz sebab geram ngn Faies ... sebab dyer uat tak tahu kat aku..paz pk balik ...susah payah dyer datang jumpa aku kat penang neyh .. dan aku malaz n gadOh ..aku pun masuk ..ketuk pintu .. member dyer bukak ... then member dyer blah g kat lua ..sebab BFF aku ngh tunggu ... and aku ushar je tepi pintu tuh .. then aku say "Abang ..T,T *muke sepOsen aku .. "yer sayang " ...nanges neyh .. aiiyakk ...nanges lagikkk .. T,T besa larhh :p , sambil dyer kemas baju dyer masuk dalam beg ..au dOk tas katil tuh .. lagikkk muke sepOsen ... dyer cakap "hari neyh laz da abang at sneyh , jangan le buat sedeyh .., "teruskan teruskan teruskan .....blablablablaaaa .....da OKE .. HHAHAH ... and perjalanan kami berempat bermula ....Sarapan Pagi dekat Nasi Kandar Pelita Seberang Jaya.... depa ja yang sarapan ... minum n makan .. aku tak ..sebab aku tak bOle larh Nasi MaMak neyh .. tah memang tak makan ler .. uhhh ....

Target Batu Feringgi ....

Aku ngn Faies nak pegikk Batu Feringgi ..tapy cuaca tak izinkan ..HUJAN pulOk ....sO tukaq ..Faies nak pegikk Bukit Bendera ... aleh aleh tak taw jalan pLak ... tetibe aku nak muntah plak ...sebab jalan penang besa larh ... Frist tuh ..rehat jek atas Riba Faies .. Waa ... ase suke giler ...rOmantica siki jek ... heee .. telelap kjap ... ble da bangun tuh depa peninx pala tak taw hala tuju ... then aku cakap pegi Gurney je le ... sO BFF aku n BFF Faies tinggal aku ngn Faies kat Gurney ..sO pepandai le hidup ...dyer bawak aku gy makan Mcd ... gila kOt sumpah aku tadak selera nak makan ..tah larh ..yang dia tak abes abes nak paksa makan .. tensen tapy suka .. :p ,ummm ... makan pun susah ..dyer dah meluat pa ... biaq p sana .. :p , then bla bla ...ngOk wayang ... citer ape tah ..dyer yang pilih ...HAHHA .. mula mula aku malaz nak layan sebab ngntOk ...macam  bez jekk .? HAHAH .. ngerikk skit larh citer tuh ... dah abes tuh ..trOs balik ButerwOrth ... sebab dyer da kena balik kl ..sebab assgiment yang dyer kata nak buat tuh tak BUAT ...serrr .... tah apa apa ...

OTW balik BUTTERWORTH ...

OTW balik da .. naek ferry ... Lambat sket ..ade mase nak manje manje ... HAHHAH .... tetibe ase sedeyh plak .. tah larh .. ye le kan orang kite sayang da nak balik sane ... T,T ... nak nanges kang ape plak dyer cakap ... mase dyer da smpy hOmestay dyer amex kete ...nak salam dyer pun ketaq .. sedih .. sangat ... UUwwwaaa .!! paham je larh eh .. tapy malaz nak tunjuk ... lepas da blah tuh ,... ade text frOm kesayangan ... Bye syg sya ...selamat tinggal Muahh .!! .ayat tuh aku tak tahan ...ternanges pulak ... naseb member aku paham ... T,T .. tak sanggup kOt ....

Masa membebel OR sebelum aku pOst ...

masa aku sedang menaip neyh .. aku pasang lagu Percaya Padaku + Pelengkap Hidupku +I dun want tO mish a Thing ... Teringat plak kat bOya aku tuh .. ye le .. mase dalam kete ..aku asyik tumbuk + penampaq + gadOh (manje ) ... teringat ... TIDAKKK .!!! dyer Ingt aku ke .?? tah ler ... aku tunggu text frOm him .!! tah dyer da smpy ke tak ... RINDU larh ....T,T abang ..call sayang ples .!! ...

Kisah 340 km da berAKHIR ..untuk Tarikh 09 september 2011-11 september 2011

tahukah anda masa aku nak tunggu Tarikh 9 september 2011 neyh punya larh lama ...asa macam bertahun taw dakk ... tapy kan bila tarikh tuh muncul .. kejap nyer berlalu ... aku macam nak stOp je saat saat aku ngn faies ... Rindu lOl ... T,T ...

APA YANG HAMPA NAK KATA .?

*ikut apa larh apa yang ampa nak cakap at aku OKE ..
*GEDIX ... biaq p sana ..!!
*GEGEYH ..biaq p sini ...!!
*MELUAT ...biaq p tepi kanan .>.!!
*GELI ...*biaq p tepi kiri ...!!!

LANTAK LARH ...SEBAB ....

*ACC AKU ....
*BLOG AKU ...
*PASWORD AKU ...
*INTERNET AKU ...
*PERASAAN AKU ...

Mai sini mai .. Layan GAMBAQ CRS wif FAIES ..!!!!

BFF FAIES NAME DYER KAN NAZRIN TAPY PANGGIL KING ... MEKASEH KING ... <3


SAYUNX SAYA <3


BAJET KACHAk  LARH BOYA NEYH ..:P .


SAYANG SAYA TAK CURANG KAN .?? T,T







 MEKASEH ABANG ... I <3 YOU ....

e2 jekk pix yang dapat saya kOngsi kan .. yang laen pix .. tak bOle ... heee ... :) .... mekaseh ehh ....
MUHAMMAD FAIES ...mekaseh ... bahagiakan saya .... awak pelengkap hidupku ... Percaya padaku ... bahawa saya tidak curang ...!! dan saya juga harap benda yang sama ...

*Waiting call frOm him ... dyer da smpy KL ke belum .????

Berakhir suda episOd 340KM September 2011 .... hOpe ade lagikk stOry 340KM <3 .....

Saturday, 10 September 2011

340KM




340 KM ,?Ape tuh ....Ha alarh 340KM larhh ...Aiiyakkk ..! e2 pun tak tawu ... pk larh sendiri ...Kisah bermula Tarikh 9 September2011 ..dalam pukul 10.00 malam cam tuh larh ... dyer da smpy Penang ....adOoiiyaiii ...sumpah aku MALU ...tah ler ,....bukan buat buat...neyh betul betul....yang dyer plak tak habes habes dOk ushar ..tah ape ape ...macam minx penampaq je kan ..Tetibe je dyer cakap ."Oouhh , tak reti nak salam ke hape .?? " Oopss ... kena suda ... HAHAHHA ...sOoee ...sebab aku tak banyak cKp sebab aku sangat malu dan aku cuba sesuaikan diri... Hantar dyer ngn kawan dyer pegi chek iN .. Bukan ngn aku OKE .. dyer ngn kawan dyer jekkk ... then dyer hantar aku balik ... selesai kisah 9 September 2011...

10 September 2011 ...

Pagi pagi dah buat aku hOt...aku da ckap esOk bangun awai sebab bOle kua awal then balik awal ...depa bOle dOk buat leng ..hOt giler ... and apa yang aku ber+hOt dyer cakap ..."jup , kasikk 15 minit je agy , nak tdO . Hujan neyh ..sedapp tdO ." ..blupppp ....Oouuhh .."Oke tape , tdO larhh smpy puas OKE . aku ltak fOn cam tuh jek ..selang bpe minit ... dyer call then "yer abang da bngun nak mndy ." dyer taw maksud aku sO tak yah nak pk ... HAHHAHA .....teruskan lagi ...dyer amex aku kat TescO ..+ OTW g Pulau ... Pulau ..adOoiii .. bebai lagikk .. naek feri Orang ramai ... tunggu 1 jam jugakk bru dapat naek .. uhhh ..serr...sebab tuh aku swOh awal ... Lupakan hal tuh ..sebab malaz nak gadO ....!!...Paz pada feri tuh ...terus gy Queensbay ... tengOk wayang+makan makan .... Wayang citer ape .?? Hantu bOnceng ..! adOoii ..aku da tengOk maaa ..!! tngOk je sekali lagy sebab tade citer yang bez .. gagahh tngOk wlaupun da tawu jalan citer ...Paz balik dari situ ...Pegy pLak Pacific ...eeergghh ..benda yang aku tak sangka jadi plak .. tapy aku diam jek .. tak kasi tawu dyer pun ... malaz naty dyer tanye tanye ...sO aku diam .. bisu jek .. Ingat aku suke suke ke nak Bisu ..? Oouhh .. bukan aku larhh nak diam diam neyh ... mulut aku tak kan pernah bhnti bcakap .. tapy petang tuh tetibe jekk ..! aku diam ..da asingkan diri kejap .. bile Member aku datang .. Fyka .. dyer sOrang jer yang tahu ape yang jady kat aku ....dyer nak bagy tawu Faies .. tapy aku tak kasikk ... naty Faies Bising and sebagai ....Bia dyer pk aku BISU ... Bebai kan ble kte jalan ngn Org Bisu .. bab neyh aku TERASA sikit , ....malam nyer ..aku gy beraye jup Uma Ibu angkat aku and bawak dyer pegy makan ...masa aku Oder makan tuh serius aku LAPAQ giler kOt ...bile makanan da smpy ... NAFSU makan HILANG .!benda neyh da nOrmal bagy aku .. sO bagy sape yang paham tuh paham larh .. yang tak paham buat je paham ... ! suda suda le main ngn aku ..aku da malaz and penat sangat ngn smue neyh ... T,T...balik Uma plak ..aku tak text pun ngn dyer ...dyer pun tak call ... uhh .. tah .. marah ke dyer kat aku sebab aku BISU jekk .?? ,! tahh ler ... abaikan ...aku pun stay dalam bilik ...tah ape yang aku pk pun entah ler :p , teragak agak plak nak pOst bebelan neyh .... skunx pukul bpe .?? 2.33 pagy ..? Oke aku nak pOst da .. HAHAH ... I cant sleep pulOk ... T,T ... FB aku da malaz .. unline je pun .. tapy haram aku nak layan chat n kOmen .. tahh ... T,T ..So .. THX ...




NAH INI JEK YANG ADA TUK 10 SEPTEMBER 2011




Friday, 9 September 2011

SAYA TAK TAHU APA PERASAAN SAYA KETIKA INI

Uuwaaa >! apa perasaan saya ketika Ini ... macam macam ..sampy tak lalu na makan .. saya asyik tengOk jam jekk ..adOOii ..ketaq sangat .. hanya Tuhan je tahu apa perasaan saya ketika ini ... Faies dalam perjalan ke Penang ... I'Allah jam 7 nanty faies sampy ... ape perasaan dyer eh ! ke tade perasaan ...Ikuut dyer larh ..nak berperasaan  macam mana ..apa yang pentinx ...perasaan saya tidak keruan ... Oouuhh Tuhan ... !! selamatkan perjalanan dyer ... :( ....

Thursday, 8 September 2011

CEKIK DARAH PUNYA SARAPAN PAGY ..T,T

Makkk Ooii ... awad larhh yang cekik darah ngat aiihh mak cik neyh meniaga .. dya tak taw ka .. aku punya duet tak cekang ..aiiyakkk ..!! sarapan pagy jer RM7.50 biaq betOii .. adOOii ..hari hari camgeneyh habes gaji aku .. nak p shOpinx makan makan pun hampeh larh ... paz neyh .. kena bawak bekal larh .. duet nak gy kje pun mak ngn ayah yang kasikk ... duet gaji aku habes dah .. adOoii .. naseb ada mak dan ayah yang memahami ..sebelum nak mnjamah sarapan tuh Crs sempat larh snap pix tady .. neyh ha...LIHAT ..!!!!

TENGOK ..NASIK RM1.00 ..LAUK NYER PLAK RM 5.00



AIR TUH PLAK RM 1.50 ..

LIHATLAH ... parah aku kalaw hari hari macam neyh ... T,T ...Sedeyh meyhh ..... kalaw sedap tak pe jugakk .. hampeh larh tak sedapp .!!! nak DUET AKU BALIK .!!!!

SAYA MENANTI HARI JUMAAT 9/9/2011

Waaa ..tarikh cantex ... 9 September 2011 ... macam ada sumtinx jek kan .. yer larhh .. hari yang d tunggu tunggu akhirnya tiba ... heee ....nak taw pasai pa .. sebab nya.. aku nak jumpa kesayangan aku larh ..esOk train dyer pkul 8 pagy .. myb dyer sampy sneyh pukul 4 cam tuh larh .. heee ...  tak sabaq giler .. heee ... aku swuh dyer naek train sebabnyer ..kan sekarang banyak berita tak elOk tentang bas .. bia lambat asalkan selamat .. heee .... dOakan perjalanan Muhammad Faies eh ... heeee .....

Ampa tengOk pix neyh edit ja kan..esOk Crs snap pix bagy dekat seket .. kasi jelez ... HAHHAHA ....
SELAMAT MALAM....

KFC VS MCD mana LEBEH SEDAP .!!!

Waa ..! semalam memang bez larh ...makan sedap sedap .. petang Crs makan KFC bersama Mie .. sebelah malam pulak Crs makan Mcd ngn fmly ... meyh meyh ... tngOK .. antara KFC ngn MCD mana lebeh sedap ..!! HA .! ...

SNACK PLATE JEKK ...

MIE SEDAP nOohh .. HAHAH .... neyh mmber aku at tempt  kje 
I LOIKE IT ... HAHAAHHA


SEE ..CIK SHADA PRADA AND CIK NISSA RANCAK kUTUK ORANG ,.,...
UMIE ADEX AKU ... HEEEE ..UHH .. LEGA .!!



e2 aje pasal malam semalam ... heee ..sO ampa .! mana lebeh sedap ... KFC KE MCD .????

Wednesday, 7 September 2011

KAMI DA SINGLE .??

Hukhukhukk ...(nanges tak kuaq air mata ) ...muahahha ... SINGLE .?? lOl ..dOk elOk elOk bOle SINGLE .. pe ke hal .? HAHAH .. Layan jer apa yang ada dbwah ini Oke .!

FAIES PROFILE
CRS DIESEL PROFILE
Single larh sangat ... tetibe hp bunyik ...ade text dari kesayangan :) .. Waaaa... Rindu sayang ... Crs pun rply Rindu abang jugakkk ... AHAHH .... pepaham larh .. SINGLE KAT FESBUK SAHAJA .. and sesapa jangan dOk cuba gOda FAIES OKE .. aku bOh siku sat gy .. HAHAHAH !! .. Lebius .!

Tuesday, 6 September 2011

Skypinx Wif bOya

mOninx semua ... pepagy agy Crs dah nak membebel neyh ... HHAHA .... nak stOry siket jek...semalam Crs Skypinx wif him ... HAHhaha ... kelakar larh ...Crs malu ..sebab Frist Time kan , gpun tak pakai tdung lagikk ler buruk ...adOoiiiyaiii .... dyer pun da naek bebai ..sbb Crs dOk tutup muka ... HAHAH .... end call , then call lagy , end call , then call lagikk ... sebabnyer malu ... HAHHA ... dyer tuh dalam hp tak bpe klakar sangat , tapy nyakitkan hati ... tapy semalam mcm kelakar larhh ... dyer nak tunjukan kehebatan beliau , menaip smbil tutup mata .! hebat ke .?? HAHAH .... sweet larhh dyer ... suke suke ... meyh nak kasikk ampa skypinx smlm tuh ... jangan gtaw si bOya OKE ... diam diam , sebab dyer tak tahu Crs sempt print screen ... HAHHAH ..OOpsss .!!!

tOlOng abaikan muke saya yang tak cekang e2 ...ngntOk duh ...  !!

Macam Mana Aku Nak Gemuk .???

Weyhh ... macam mana Crs nak gemOk kalaw makan makanan yang sebeginirupa , kesian tak kat aku ...Ingat nak makan Kfc Or Mcd ke .. tapy malaz plak nak turun bawah beli makanan ...adOOiiyaii ... d sbbkan Crs malu nak gy beli ... Crs dan beli yang neyh jekk ... kesian nOOhhh ...,




skunx da pukul 5 lebeh , Crs nak balik nak pujuk mak gOreng telOr Or masak tuk Crs ... HAHAH ...sO byeee .!!! balik makann + tidOq ....

Monday, 5 September 2011

Usaha Menambah Berat Badan

adOoiiyaii ... Berat badan OOuhh Berat Badan .... macam pelik je Tittle CRS tuh ... mana tak nya , orang laen sibuk turunkan berat badan , yang aku neyh bOle nak tambah berat badan ..gilO ke hape .? ahhh , tak kesah larhh apa yang ampa pk ...apa yang pentinx crs kena usahakan menambah berat badan .. nampak nyer kena mulakan aktiviti membeli nasi lemak setiap pagy isnin -sabtu ...sebelah malam pulak kena makan sebelum tidOq , ..dan lagi makan ubat dan susu yang mak dan ayah belikan e2 ... adOOii ... malaz nyer ... neyh le naseb nak sangat jadikk cam ..........lihat phOtO dibawah..

VICTORIA BECKHAM .!!

Yesss , ini larhh orang nyer ...dulu masa kOlej aku suke giler kat  minah salleh neyh ,... tah le dyer 
kurus giler kOt ... ramai yang cakap tak lawa if gadis kurus mcm neyh , tapy bagy aku dyer cantex ...seksi ... klaw tak mana Beckham maw kat dya ... Haaaishhh ... sanggup makan then muntahkan balik ..adOooiiyaiii ... pelik kan .. tapy e2lah aku dulu ... T,T ..So skunx aku kena tambah berat badan balik ..sebb si faies + mak + ayah takk kasikkk aku jadii cam Victoria lagy , sO maw tak maw ... kena larhh ... demi orang yang aku sayang ... susah taw nak bagy badan naek , tapy nak bagy badan turun sekejap jer ... tak sampay 2 ary pOsa berat dah bOle turun sampy 36 , Ooo ..cekang giler ... mesty orang yang nak kurus tuhh jelez kan , mana tak nyer ..depa nak naekkan berat badan punya larh senang , tapy nak turunkan Uuhhh , susahh ... skunx tebalik plakkk ... apa apa je larhh .. yang pntinx aku kena usahakan jugakkk ... makan kena banyakk .... habes duet nak shOpinx aku if kena beli makanan ... T,T...So pagy tady aku sarapan nasi gOreng +ikan bilis+telOr ..= tak abes pun ... tak pa , sat g lunch kite makan kfc plakk ....cekang nOOhhh ... HAHHAHAH ..! So ada yang bOle dOakan saya gemOk sediket takk .. yang mna sihat sihat tuhh mai hembus sikit lemak ampa tuh kat aku , nak bela buat pa ... HAHHAH ... byeee .!


MAKAN JANGAN TAK MAKAN 

Sunday, 4 September 2011

JANGAN CUBA CURANG DENGAN SAYA

Apa tah tittle CRS kali neyh ... CURANG .. yeapp .. tetiba jekk nak update pasal CURANG..OOoops .! terasa ... yeahhh ... padan muka .! ... tapy bukan CRS OKE ... CRS tak curang ... kisah curang curang neyh masa dulu punya citer ... sejak cOuple ngn Faies tuh CRS da tak curang ... cuma skunx CRS risau ada yang curang OR ada yang cuba nak curang ... saket taw bile kite taw pasagan kite curang ... tapy CRS taw ... Faies saya takk curang kan .??? . hummm ... tah ler ... CRS nak citer neyh sebelum CRS cOuple ngn Faies ...

SEBELUM ...
                cOuple ngn Faies Crs cOuple ngn sOrang bOy neyh ... dyer seniOr AutO kat kOlej ... Crs kOs Lukis Pelan dyer plakk AutO ... mula citer nyer ... dyer nak ngOrat budak Animasi ... tapy tah macam mana Crs bOle lekat ngn dyer ... neyh sebab member dyer yang ramai tuh dOk panggil Crs AVON ... tah apa apa nak depa kasikkk ... mula mula bOle sabaq ... lama lama ...+ plak time tuh saket kepala . dekat kedai makan jugakkk Crs sOund depa .. mula mula depa dOk gelak ja .. Crs ngn mmber pOn blah dari kedai makan tuh ... balik uma Crs Update pasal depa .. then kata macam macam ...selang 3 minit status tuh ....smua mmber dye add Crs ... then dOrang pun cOmen .. ada yang dOk buat buat tanya .. tpy Crs biakan jekk ... ada yag IM Crs minx maaf ... tpy Crs uat dun nOe jek ..dah tuh Crs Ofline ... berapa jam kemudian Crs Unline balik ada msg kat inbOx ... dyer (xbf ) Crs send minx maaf wakil dari kawan kawan ... blablablaaaa .... Crs kawan ngn dyer ... blablablaaaa ... tuptuptuppp ...cOuple ... OOuhh ... mcm mna bOle cOuple tahh .. adOOiii ....! hampir 1 tahun cOuple ...tba tba perangai dyer laen kOt .. dyer mula dOk sebut nama girl Animasi tuh ..mula mula sabaq ... lama jugakk le sabaq nyer...akhrnye ...2011 bulan 7 Crs da ilang sabaq ... malam tuh dOk cakap elOk elOk bOle dOk cakap pasal girl tuh , sebut nama dyer .. awex mana yang tak sket kan bile bf dOk sebut nama girl laen ... if ampa pOn panas kan .??? sO Crs terCAMPAK hempOn Samsung tuh .. terCIOM dinding .! amex .!! dah lama tak text ..... bulan 8 Crs cOuple ngn Faies ....ade 1 hari Crs terCAMPAK lagikk hempOn Xperia .. terCIOM dinding lagikk ... pasal .?? dyer sebut name girl laen .... sO skunx neyh ... If nak sangat Or ade keinginan nk ade gf lagikkk gtaw jekkk ... jangan maen belakang ... tapy skunx Faies da tak sebut da nama pmpuan bile dyer ngn Crs .... cume ade jugakk Crs terbaca cOmen beliau yang aneh d wall tapy Crs diam jekk ... Crs Like jekk ...sO pepaham je ... saya bOle setia ngn awakkk and saya jugakk harap bnda yang sama .... saya tak suka laki curang dan saya juga tawu awak tak suka gf awak curang ... sO pk ler ..! bile ade yang sayangkan awakkk , awakkk hargaiii dyer ... saya mnx tOlOng jaga perasaan GIRLFRIEND awakk awakkk .!! jangan sakiti ... kalaw awakkk tak nakk awakk d sakiti ....