-->

ada orang baca bebelan CRS larh

TOLONG PAHAM KENAPA BELOG SAYA MACAM NEYH

Weyh , sat .. sebelum ampa yang mana da masuk kat CRSMEMBEBEL.BLOGSPOT.COM neyh ..ampa kena baca neyh dulu OKE .. blOg crs memang macam neyh ... banyak kisah yang meqapu sket .. If ampa nak kata "tah apa apa punya blOg " ikOt suka haty aku larh ..emel aku , paswOrd aku , page aku , bband aku , yang unline aku , yang membebel pun aku ..sO ampa tOk sah dOk mengata .. tapy buat masa skunx tada lagy yang kata .. puji ada larh .. mekasehh ... :) ,

ADE LAGI NEYH ...KLIK LARH ...

WELCOME ..CRS DIESEL PUNYA BLOG ..TAKEN BY MUHAMMAD FAIES ..

Tuesday, 9 August 2011

:: SEBELUM TIDO KITE LAYAN DULU ::

:: BB ... depa cakap kite macam tak cOuple je kan ... T,T ... kite memang cam neyh kan BB kan .. santai je .. Bb .. bile BB nak tera main gitar lagu neyhh .?? sayang tak sabar le BB .!! heeee .... Cepat le pandai siket .. pemalas le awakkk neyhh .... :) ... esOk pegy claz .. jangan tdO lewat ... Oke .. sayang ABANG  ketat ketat ..!! :)



hensem takk ..!! pOyO jer .. HAHAH
                                     
:: miss gedix 



video