-->

ada orang baca bebelan CRS larh

TOLONG PAHAM KENAPA BELOG SAYA MACAM NEYH

Weyh , sat .. sebelum ampa yang mana da masuk kat CRSMEMBEBEL.BLOGSPOT.COM neyh ..ampa kena baca neyh dulu OKE .. blOg crs memang macam neyh ... banyak kisah yang meqapu sket .. If ampa nak kata "tah apa apa punya blOg " ikOt suka haty aku larh ..emel aku , paswOrd aku , page aku , bband aku , yang unline aku , yang membebel pun aku ..sO ampa tOk sah dOk mengata .. tapy buat masa skunx tada lagy yang kata .. puji ada larh .. mekasehh ... :) ,

ADE LAGI NEYH ...KLIK LARH ...

WELCOME ..CRS DIESEL PUNYA BLOG ..TAKEN BY MUHAMMAD FAIES ..

Friday, 26 August 2011

KISAH KAMI BUKA PUASA SENSORANG

apa perasaan hampa bila kena bebukak pOsa sensOrang .. mesty sedeyhh kan ... macam aku neyhh .. kena bebukak sensOrang ... uhh ... If makan sesedap rasa macam mak aku masak ka , takpa larhh .. neyhh hanya ... LIhat gambar di bawahh taw ....

lihat lihat lihatlahhh ... Oouuhhh .. T,T

Makkk .. saya lapaq taw dakkk .. hanya Tuhan ja yang tahu saya lapaq .. AdOoiii ... hummmm .... ada bOyfriend pun da buat tak tahu .. Ooiitt ... dia bukan buat tak tahu larhh ... pk larhh sama ... dya baru ja sampy kampung nak bebukak ngn fmly dya .. hang neyhh .. dun dun dun .... heee .!! aku paham larhh .. dyer nak spend time ngn fmly dyer .. asyik ngn aku jaaa ... humm .. tapy dya da jnji nak call aku t malam .. HEHEHEH .. Misyyhh bOya .! T,T . dyer bebuka makan apa eyh .?? mesty ayam gOlex +ayam gOreng +ayam masak kicap + ayam ayam aym ... T,T .
aku .??? bebukak ..??? tak pa larhhh ...
NASIB HARI INI ... T,T

Laen plak cerita di bawah ini .. walaupun beliau bebukak sensOrang tapy dyer makan sedappp maaa ... tak acii .. smpy aty beliau tak ajak ... saksikan videO dibawahh 

video

SEDAP KAN .?? Ummm .... begini larhh nasib kami .. T,T

p/s: RAF sOOee eyhhh ... terdOwnlOd ... HAHAH .! Peace beb .!